Opleiding tot kraamverzorgende

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te solliciteren voor de functie kraamverzorgende in opleiding. Hopelijk vind u hier de informatie die u nodig hebt. Bij vragen kunt ook ook contact op nemen sollicitatie@bakermand.nl

Functie omschrijving


Kraamzorg de Bakermand is op zoek naar enthousiasten nieuwe kraamverzorgende die van hun vak houden.


Ben je al jaren verzorgende met een andere specialisatie, moeder met schoolgaande kinderen, herintreder of wil je een nieuwe wending geven aan je leven d.m.v. een andere beroep? Wij stellen geen leeftijdsgrens. We hebben een leuk gezellig team dat we willen versterken met jou.


Wij zijn een groeiende organisatie in een kleine regio. Het is van belang om snel op locatie te kunnen zijn. Dit is een van de kwaliteiten van de Bakermand. Wij werken nauw samen met de verloskundige praktijken waarbij jij o.a. de bevalling thuis en in het ziekenhuis assisteert.


Wat zijn de mogelijkheden:


Opleiding Kraamverzorgende - volledige opleiding op niveau 3 (CZO Branche-erkende opleiding Kraamverzorgende) Duur opleiding: 15 maanden, opleiding voor leerling zonder zorg achtergrond.


Opleiding Kraamverzorgende - bijscholing specialisatie niveau 3 (CZO Branche-erkende opleiding Kraamverzorgende) Duur opleiding schatting: 6 maanden, opleiding voor verzorgende 3 IG of vergelijkbaar diploma (zoals verpleegkundigen niveau 4/5 of verloskundige) herintreders.

Wat bied de Bakermand:

- Arbeidsvoorwaarden cao Bo Geboortezorg kraamzorg
- 1 persoonlijk team; klein betrokken team
- Werken rondom jouw woonplaats
- Korte lijnen met verloskundigenpraktijken in ons werkgebied
- 24 uur per dag is de Bakermand bereikbaar voor kraamverzorgenden en kraamgezinnen bij vragen
- Een werkgebied in de volgende plaatsen: Schiedam, Rotterdam (noord), Vlaardingen, Maassluis, Hoogvliet, Spijkenisse, Pernis, Rozenbrug en Albrandswaard
- Regelmatig bij- en nascholingen


Wil jij graag ons team versterken en woon je in of rond onze regio.


Wacht niet langer en stuur je CV en motivatiebrief naar: sollicitatie@bakermand.nl


Voor meer informatie neem gerust contact op per e-mail.


Soort dienstverband: Parttime tot 120 uur