Geen zorgen om de kosten.

 Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

 Je hoeft niets voor te schieten

 Alle verzekeraars vergoeden onze zorg

 Geen eigen bijdrage kosten voor de kraamzorg

 

zorg-verzekeringen

Kosten Kraamzorg

Kraamzorg de Bakermand heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Dit houdt in dat wij de basiskosten voor kraamzorg rechtstreeks verrekenen met uw zorgverzekeraar.

Premie 2019

Alle premies voor 2019 zijn inmiddels bekend. Voor iedere Nederlander is het mogelijk om te vergelijken op de website van de Consumentenbond en daarbij de goedkoopste en beste zorgverzekering uit te zoeken. De Consumentenbond heeft op haar website alle informatie over zorgverzekeringen gratis en voor iedereen beschikbaar. Bijvoorbeeld:

  • Overzicht van alle zorgverzekeraars en zorgverzekeringen
  • Ervaringen van andere consumenten per zorgverzekeraar
  • Informatie over de verschillende pakketten voor de verschillende situaties
  • Advies over eigen risico en vergoeding

Geen eigen bijdrage

Als u niet aanvullend verzekerd bent voor de eigen bijdrage kosten voor de kraamzorg en als u daar zelf een te klein budget voor heeft, mag dit wat de geïndiceerde uren betreft, niet ten koste gaan van de kwaliteit van de zorg.

Daarom betaalt Kraamzorg de Bakermand aan ieder de eigen bijdrage kosten terug. Hiervoor is binnen Kraamzorg de Bakermand een budget gereserveerd, zodat u bij ons de kosten van de eigen bijdrage niet zelf hoeft te betalen.

Voorwaarden:

Basisverzekerd:

  • Als de verzekering de eigenbijdrage factureert naar Client  kan de cliënt de eigenbijdrage terug ontvangen van Kraamzorg de Bakermand, met een betaal bewijs,  van de betaling naar zorgverzekeraar de overboeking naar de zorgverzekering.
  • Als de zorgverzekeraar de eigen bijdrage vd cliënt niet factureert zal kraamzorg de Bakermand deze factuur in eigen systeem crediteren.

Aanvullend verzekerd:

  • Ben je aanvullend verzekerd dan wordt de eigenbijdrage  betaald door de zorgverzekeraar .
  • Als het gezin de eigenbijdrage moet declareren bij de zorgverzekeraar wordt deze vervolgens betaald aan  Kraamzorg de Bakermand.