Wij verzekeren u van deskundige hulp.

Kraamzorg de Bakermand heeft de verantwoordelijkheid om constant kwalitatieve zorg te blijven leveren die aansluit op de verwachtingen en behoeften van de cliënten. Dit zorgt ervoor dat het gehele team van Kraamzorg de Bakermand ‘bewust’ bezig is met kwaliteit.

 

Kraamzorg de Bakermand is gecertificeerd

 

WHO-borstvoedingscertificaat

De Bakermand bezit het WHO/UNICEF Borstvoedingcertificaat. Dit betekent dat wij voldoen aan alle eisen die gesteld zijn aan kraamzorgorganisaties die ondersteuning verlenen voor de borstvoeding.

 

 

HKZ‑certificaat

Wij zijn HKZ-gecertificeerd en voldoen aan alle eisen die gesteld           worden aan een werkend kwaliteitsmanagementsysteem. Dit is             een systeem waarmee de kwaliteit van de zorgverlening wordt               gemeten, geëvalueerd en verbeterd.

 

 

 

 

 

 

Bo geboortezorg

Kerntaak van Bo is de landelijke belangenbehartiging en ondersteuning van zorgorganisaties die actief zijn in geboortezorg.

 

 

 

 

 

 

CQI keurmerk

Met behulp van de CQ-Index wordt de kwaliteit van zorg vanuit patiëntenperspectief in kaart gebracht. Het is een gestandaardiseerde methodiek om ervaringen van cliënten binnen de kraamzorg landelijk te meten en te analyseren. Wij zijn door een onafhankelijk bureau beoordeeld en hebben hiervoor een 9 ontvangen.

 

 

 

 

SBB Erkend leerbedrijf

Kraamzorg de Bakermand is een erkend leerbedrijf.

 

 

 

 

 

 

Evaluaties

Sluit de kraamzorg aan op je verwachtingen? Om te beoordelen of de zorg daadwerkelijk aansluit op jouw wensen en behoeften, evalueren wij iedere dag de zorg door te vragen of je tevreden bent. Dit gebeurt door de kraamverzorgende.

Rond de 4e zorg dag wordt er telefonisch contact met u opgenomen, door een zorgconsulent voor een telefonische tussen evaluatie.

Je kunt ook bellen met een zorgconsulent via onze 24 uur lijn (06) 45 88 89 39. Indien er bijzonderheden zijn passen wij de zorg direct aan. Doe dit op tijd zodat wij er op tijd op kunnen reageren.